Over ons

Zwan Advocaten

Zwanletselschade is een initiatief van Zwan Advocaten uit Den Haag. Onze advocaten en juridisch medewerkers schrijven bijna wekelijks zeer interessante stukken op het gebied van onder andere aansprakelijkheidsrecht, letselschade en verzekeringsrecht.

Onze missie

Vaak worden letselschade zaken en verzekeringskwesties onderling geregeld door belangenbehartigers. De belangenbehartiger die voor het slachtoffer optreedt en die van de verzekeraar kennen elkaar en doen ook veel zaken met elkaar. Dan ontstaat er een sfeer van “oude jongens, krentenbrood”. Veel belangenbehartigers mogen ook niet procederen bij de rechtbank omdat zij geen advocaat zijn. Of de advocaat belangenbehartiger procedeert nooit en durft dit ook eigenlijk niet. Dat is allemaal niet in het belang van u als slachtoffer. Bij Zwan Advocaten staat persoonlijke betrokkenheid centraal. Wij gaan – zo nodig – tot het gaatje en zullen altijd het maximaal haalbare resultaat voor u behalen. Dit bereiken wij door daadkrachtig en met passie te werk te gaan. Uw belang plaatsen wij voorop in onze sterke manier van werken.

Over ons

Zwan Advocaten is een advocatenkantoor in Den Haag dat is gespecialiseerd in procesrecht: het voeren van verweer in gerechtelijke procedures